Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 24. szerda György napja van.
Rögös út
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Rögös út
Elválasztó

Aktív szerepet vállalnak a helyiek a lehetséges hungarikumok összegyűjtésében. 

A 2012-ben megszületett nemzeti értékekről szóló törvény lehetővé teszi minden település számára, hogy összegyűjtse saját nevezetességeit. Annak érdekében, hogy a hungarikumok sora bővüljön a legfontosabb célkitűzések között szerepel az értéktárak létrehozása, kialakítása, bővítése, valamint a  megyei értéktárak szerepének és fontosságának erősítése, az értéktárba felvett értékek megismertetése és népszerűsítése. Lázár Gergő a szigetszentmiklósi Települési Értéktár Bizottság állandó tagja elmondta: lépcsőzetes rendszerben kerülhet egy-egy érték közelebb a hungarikummá váláshoz. Tájegységi, Települési, Megyei, majd a Nemzeti Értéktár követi egymást ebben a sorban. Hozzátette: a Pest megyei Értéktár az ország legaktívabbja, hiszen ide érkezik a legtöbb javaslat. Az elmúlt évek során szigetszentmiklósi nevezetességek is bekerültek ebbe a körbe.  

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink