Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Black Eyed Peas / Ozuna / J Rey Soul - Mamacita
Naptár ikon
2020. szeptember 21. hétfő Máté napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Robbantással fenyegette a szigetszentmiklósi bíróságot
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Robbantással fenyegette a szigetszentmiklósi bíróságot
Elválasztó

Nem volt vicces.

Egy alsónémedi utcai fülkéből telefonálva fenyegette bombával a szigetszentmiklósi bíróságot – adta hírül a police.hu. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen. A nyomozás eddigi adatai szerint 2020. szeptember 2-án 8 óra 30 perc körül egy Alsónémedi, Fő úton található utcai telefonfülkéből hívást kezdeményezve egy ismeretlen férfihang telefonon közölte a Szigetszentmiklósi Járásbíróság Büntető Irodájával, hogy bombát rejtett el a bíróságon, ami 10 órakor robbanni fog, majd bontotta a vonalat. Az épületet kiürítették, átvizsgálták, robbanószert, robbantásra alkalmas eszközt nem találtak. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a police.hu oldalon nyilvánosságra hozott felvételen látható, sötét nadrágot, kapucnis felsőt, napszemüveget viselő férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságot a 06-24-525-460, vagy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1-236-2829 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink