Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Ritka kincseket találtak
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Ritka kincseket találtak
Elválasztó

Szeretnék folytatni a munkát a régészek Szigetszentmiklóson, a Kossuth Lajos utcában.

Mint arról többször beszámoltunk, a református templom gyülekezeti háza alapozásakor sírok, edénytöredékek és falmaradványok kerültek a felszínre. A feltárás költségeinek támogatására a képviselőtestület 5.000.000 forint támogatást biztosításáról döntött. A további ásatás során a kutatók váratlanul gazdag leletanyagra bukkantak, ezért a teljes feltáráshoz az 5.000.000 forint nem elegendő. A Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága és a Kossuth utcai Református Egyházközség ezért kérelemmel fordult a szigetszentmiklósi önkormányzathoz, amelyben 2.000.000 forint további támogatást kérnek részben az Árpád-kori templom eddig ismeretlen falmaradványai, részben a mellette lévő temetőrész teljes feltárásához. A város képviselőtestületének Pénzügyi Bizottsága erről is tárgyal következő ülésén.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink