Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Dj Fresh / Rita Ora - Hot Right Now
Naptár ikon
2020. szeptember 24. csütörtök Gellért napja van.
Rendőrrel találkoztak a napközis táborban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Rendőrrel találkoztak a napközis táborban
Elválasztó

Fontos a megelőzés. 

A dunavarsányi Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár kalandtáborában járt a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója Váraljai Frigyes Károlyné címzetes rendőrzászlós, a bűnmegelőzési osztály vezetője. A prevenciós munka már évek óta folyik az országban és a duvarsányi gyerekek most megismerkedhettek a rendőrök munkájával. Megismerkedhettek a rendőrigazolvánnyal, kezükbe vehették a bilincset is és még a saját újlenyomatukat is megnézhették. Emellett kipróbálhattak egy speciális szemüveget, amely a bódult állapotot szimulálja. Váraljai Frigyes Károlyné felhívta a gyerekek figyelmét az internet veszélyeire, valamint az iskolán belüli erőszakra és elmondta, hogy a statisztikák szerint hasznosak ezek a programok, hiszen egyre kevesebb fiatal kerül veszélybe. 

Fotó: Petőfi Művelődési Ház

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink