Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 20. hétfő Sebestyén napja van.
Rendhagyó megemlékezés
Elválasztó
Hírek » Taksony » Rendhagyó megemlékezés
Elválasztó

Filmvetítés és beszélgetés.

Rendhagyó programmal emlékeznek a málenkij robotra elhurcoltakra Taksonyban. A KÉSZ taksonyi csoportja és az önkormányzat január 4-én, szombaton vár minden érdeklődőt a Petőfi Sándor Művelődési Házba, ahol az Örök tél című magyar drámát láthatja a közönség. A településről 1945-ben 746 lakost hurcoltak el kényszermunkára. A nagyközség önkormányzata ennek emlékére 2017-ben emléktáblát helyezett el a művelődési ház homlokzatán. A megemlékezés koszorúzással kezdődik 15 órakor. A filmvetítéssel egybekötött eseményen lehetőség nyílik kötetlen beszélgetésre is a film főszereplőjével, a nemzetközi Emmy-díjjal kitüntetett Gera Marinával. A témával kapcsolatban Makra Mónika történész is megosztja tapasztalatait a közönséggel.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink