Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Alan Walker/Ava Max - Alone, Pt. II
Naptár ikon
2020. július 02. csütörtök Ottó napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Rendezett környezet
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Rendezett környezet
Elválasztó

Megtisztult urbáriumi terület.

A lakók kérésére két hónapos munkával megtisztították Százhalombattán, Urbárium városrészben a Dobó utca vége és a Pipacs utca között található közel 3 hektáros erdős, zöld terület nagy részét – tájékoztat közösségi oldalán Vezér Mihály Százhalombatta polgármestere. A munka jelentős részét Szalai Attila önkormányzati képviselő egyedül végezte, de irányításával bekapcsolódtak a tereprendezésbe a városrész lakói, a Battai Íjászok, a Box Klub tagjai és a Battai Cserkészek, akinek külön köszönetét fejezte ki a városvezető. A fű nyírását és a gallyak elszállítását a közszolgáltató Szákom Nonprofit Kft. segítette. A város újabb kirándulóhellyel gazdagodott a rendbetett urbáriumi zöld, erdős résszel, amely a jövőben a BattaTúra alkalmazás újabb útvonala lehet. A terület teljes megtisztítását, rendezését tervezi a százhalombattai önkormányzat – írja Vezér Mihály polgármester.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Az Új-Ház Centrumban szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet…

 Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. Tököl és Szigetcsép között.  
 

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink