Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Manu Chao - Bongo Bong
Naptár ikon
2020. május 24. vasárnap Eszter napja van.
A Remény Bajnoka 
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » A Remény Bajnoka 
Elválasztó

Alapítvány a nehéz helyzetbe kerültek megsegítésére.

A Remény Bajnoka. Ezzel a névvel hozott létre közérdekű alapítványt Százhalombatta polgármestere a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került lakosok és kisvállalkozások megsegítésére. Vezér Mihály elmondta, magánemberként félmillió forintos alaptőkével indította el az alapítványt és a nemes célt a Dunamenti Erőmű Zrt. 4 millió forinttal, a BUFA Kft, a Szákom Kft és a Sporthalom Kft. egyenként egymillió forinttal, valamint az ÉSZKE civil szervezet, Török Sándor alpolgármester, Szél Pál képviselő és Kovács Lajos képviselő fejenként további 300 ezer forinttal támogatta. Keszler György, a Dunamenti Erőmű vezetője elmondta, a cég gondolkodás nélkül állt Százhalombatta polgármesterének kezdeményezése mögé. 

Kép forrása: http://www.hirtukor.hu/

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink