Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 18. szombat Piroska napja van.
Prevenciós előadások
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Prevenciós előadások
Elválasztó

Bűnmegelőzési napot tartott a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Dunavarsányban.

Az első prevenciós előadáson Váraljai Frigyes Károlyné címzetes főtörzszászlós, a kapitányság Bűnmegelőzési előadója felhívta az időskorúak  figyelmét a korosztályukat leginkább érintő ún. „unokázós„ csalások és trükkös lopások elkövetési módszereire. Az előadó beszélt a nemzetközi segélyhívószám jelentőségéről, illetve fórum keretében bűnmegelőzési tanácsokkal látta el a hallgatóságot a Petőfi Művelődési Ház és Könyvtárban. A második előadás a Police Café nevet viselte. A helyszínen lévő mobil bűnmegelőzési centrumban az érdeklődők különféle biztonságtechnikai eszközöket is megismerkedhettek, melyekkel biztonságosabbá tehetik otthonukat. A gyermekek körében nagy sikert aratott, hogy felpróbálhatták a rendőrségi rohamfelszereléshez tartozó pajzsot és sisakot, valamint ujjnyomatukat is rögzíthették, amit haza is vihettek. A nap egy játékos vetélkedővel zárult, ahol a legjobbak ajándékban részesültek, illetve a játékban résztvevők is kisebb ajándékkal tértek haza.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink