Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Pontot mentett a Loki
Elválasztó
Hírek » Sport » Pontot mentett a Loki
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Döntőbe jutott a címvédő Hosszú Katinka 200 vegyesen. Bernek Péter ötödik, Kapás Boglárka nyolcadik helyen végzett 400 méter gyorson a kazanyi úszó-világbajnokságon. A címvédő Hosszú Katinka 200 vegyesen megjavítva délelőtti Európa-csúcsát döntőbe jutott, ahogy Cseh László, aki országos rekorddal lett finalista 50 pillangón. Gyurta Dániel 100 méter mellúszásban a 22. helyen zárt, és már az előfutam után búcsúzott a versenytől.
A várakozásnak megfelelően az olaszokkal találkozik kedden a magyar férfivízilabda-válogatott a kazanyi vizes-világbajnokság negyeddöntőjében. Az olasz együttes Görögország és az Egyesült Államok legjobbjai mögött csak harmadik lett csoportjában, így játszania kellett a legjobb nyolc közé kerülésért, ahol 8-2-re megverte a kanadaiakat. Az amerikai válogatott Brazília 7-3-as legyőzésével jutott tovább.
A Budapest Honvéd hazai pályán 3-3-as döntetlent játszott a Debreceni VSC-vel a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A fővárosi együttes két győztes mérkőzés után a Loki ellen nem tudta megőrizni tökéletes mérlegét, a ráadás pillanataiban ugyanis egyenlített a hajdúsági csapat, amely az Európa Liga-selejtező harmadik fordulójának csütörtöki visszavágóján próbálja majd meg ledolgozni az idehaza összeszedett egygólos hátrányt a Rosenborg ellen. A norvég csapat 3-2-re nyert Debrecenben.
Az FA Kupa-győztes Arsenal nyerte az angol labdarúgó-Szuperkupát, mivel a trófeáért kiírt vasárnapi mérkőzésen 1-0-ra legyőzte a bajnoki címvédő Chelsea-t.
A magyar küldöttség 31 arany-, 30 ezüst- és 20 bronzérmet szerzett a speciális olimpia vasárnap zárult nyári világjátékain Los Angelesben. Az 58 magyar versenyző 14 sportágban állt rajthoz a július 25-én kezdődött viadalon, amelyen több mint 170 országból mintegy 7000 sportoló vetélkedett. A legutóbbi ilyen játékokon, Athénban 51 arany-, 32 ezüst- és 25 bronzérmet gyűjtött a magyar csapat.
(kép: MTI)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink