Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 25. csütörtök Márk napja van.
Pest megyei díjat kapott Tököl
Elválasztó
Hírek » Tököl » Pest megyei díjat kapott Tököl
Elválasztó

Nagy elismerés a városnak

Tököl kapta a Kulturált Települési Díj kitüntetést 2019-ben a Pest Megyei Önkormányzattól. Az elismerést nyert pályázatot december 16-án, hétfőn, 18.30-kor mutatja be Hoffman Pál a város polgármestere a művelődési központban. Az indoklás szerint a település jelentős mértékben megújult városközpontján, közterületein, intézményein észrevehető a tudatosság és a tervezettség. A sokszínű, de összességében mégis egységes megjelenésű településközpont jól illeszkedik a város léptékéhez, arányaihoz. Az elmúlt évek során megújított középületek, esztétikus homlokzatok pedig szép hátteret biztosítanak a különböző jellegben kialakított parkoknak, sétányoknak. A város központjának rehabilitációja során a meglévő parkok felújításával egy hangulatos és élhető tér-együttes jött létre, amely a lakosság kedvelt pihenő- és találkozóhelyévé vált. A változatos kertépítészeti megoldásokkal, modern elemek alkalmazásával kialakított zöldterületek gyöngysorként fűzik fel a központi intézményeket. Az önkormányzati fejlesztések, valamint az általuk generált magánberuházások révén szép és biztonságos környezet megvalósítására került sor. Hoffman Pál a Lakihegy Rádiónak elmondta: a pályázat bemutatása mellett a köszöntik a szintén díjazott Rimóczi Lászlónét. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink