Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Shakira - La Tortura
Naptár ikon
2020. március 29. vasárnap Gedeon napja van.
Példátlan összefogás
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Példátlan összefogás
Elválasztó

Segítettek a varsányiak. 

Közel egymillió háromszázezer forintot gyűjtöttek össze Dunavarsányban a súlyos beteg kislány, Szonja gyógykezelésére. A Papp József által megszervezett rendezvényen a helyiek süteményeket sütöttek, amelyeket aztán értékesítettek, de felléptek dunavarsányi zenekarok, előadóművészek is. A befolyt összeget az agydaganattal küzdő gyermek gyógykezelésére fordítják. Szakál Szilvia a kislány édesanyja a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy nagyon hálás az esemény szervezőinek és nagyon sok erőt adott nekik ez az összefogás. Szonja gyógykezelése a továbbiakban külföldön folytatódik, amely igencsak nagy terhet ró a családra. A szülők bíznak benne, hogy a továbbiakban is lesz, aki segíteni tud nekik. Szakál Szilvia elmondta, hogy Szonja meggyógyul nevű Facebook oldalon folyamatosan beszámol gyermeke állapotáról és itt megtalálható a bankszámlaszám is, amelyre várják az adományokat.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink