Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Flo Rida - I Cry
Naptár ikon
2020. október 19. hétfő Nándor napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Pályázatot írtak ki a művelődési ház igazgatói posztjára
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Pályázatot írtak ki a művelődési ház igazgatói posztjára
Elválasztó

Előnyben a helyiek. 

Igazgatót keresnek Halásztelken a Márai Sándor Közművelődési Intézmény és Városi Könyvtár élére. A képviselő-testület legutóbbi ülésén írta ki a pályázatot, amelynek elbírálási határideje szeptember 20., a munkakört a sikeresen pályázó jelölt október 1-től öt éven át töltheti be. A döntésnél figyelme beveszik a szakirányú végzettség mellett a helyismeretet is, vagyis előnyt élveznek a halásztelki, vagy környékbeli pályázók. A beadványhoz mellékelni kell a bizonyítványokon túl az intézmény működésével kapcsolatos hosszútávú fejlesztési és szakmai programot is. A pályázatokat zárt borítékban kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatalba, az állás betöltésével kapcsolatos döntést a kulturális bizottság javaslata alapján a képviselő-testület hozza meg. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink