Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Robin Schulz/Marc Scicila - Unforgettable
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Otthon jobb
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Otthon jobb
Elválasztó

Ügyeleti rendszerben működnek az óvodák és bölcsődék.

Hétfőtől csak azok a szülők vihetik be gyermekeiket a szigetszentmiklósi nevelési intézményekbe, akiknél ez feltétlenül szükséges. Az ügyeletet elsősorban azon szülők gyermekeinek biztosítja az önkormányzat, akik az egészségügyi vagy élelmezési ellátásban teljesítenek feladatot, továbbá akik elháríthatatlan akadály miatt kénytelenek gyermeküket behozni az ügyeleti rendszerbe. Azokat a gyerekeket nem fogadják az intézmények, akiknek valamelyik szülője GYES-en, GYED-en, szülési szabadságon van, illetve főállású anya. Emellett nem fogadják azokat a gyermekeket sem, akiknek idősebb iskoláskorú testvérük otthoni felügyelete megoldott. Mindezeket túl nem mehetnek óvodába, bölcsődébe azok a gyerekek, akiknél orrfolyás, köhögés, felső légúti betegség vagy megfázás tünetei észlelhetők. A Szigetszentmiklósi Operatív Csoport folyamatosan ülésezik, és amennyiben indokolttá válik a szigorúbb intézkedések meghozatala, haladéktalanul döntést hoznak.

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink