Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: SZA/Justin Timberlake - The Other Side
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Összefogás a városban
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Összefogás a városban
Elválasztó

Senki nem marad élelmiszer, gyógyszer és segítség nélkül.

Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere szerint a járványügyi helyzet megkívánja, hogy valódi összefogás jöjjön létre a városban. Az idős korosztályt továbbra is óvatosságra intik, a legjobb, ha el sem hagyják otthonaikat. Akik rendszeresen gyógyszert szednek, élelmiszerre van szükségük, és a család, közeli hozzátartozó ezt nem tudja biztosítani a hivatal munkatársainál jelentkezhetnek. Egyrészt a studer.bence@szigetszentmiklos.hu és a kosdi.bernadett@szigetszentmiklos.hu e-mail címeken, másrészt a 3620 333 3407 és a 3630 579 7011-es telefonszámokon kérhetnek segítséget. Nagy János polgármester elmondta, hogy az intézkedés célja, hogy senki ne maradjon segítség nélkül. Hozzátette: a civil szervezeteknek is megköszönik a segítségnyújtást, egyúttal megkérik őket, hogy kapacitásukat és a kapcsolattartóikat küldjék meg a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink