Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 21. kedd Ágnes napja van.
Összefogás
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Összefogás
Elválasztó

Közösen pályáznak Szigetszentmiklós testvérvárosai.

A Lengyelországi testvérváros Busko Zdrój kezdeményezésére Steinheim, és Szigetszentmiklós összefogással pályázik az Európa a Polgárokért elnevezésű Európai Uniós pályázaton. A cél, hogy az unión belüli testvérvárosok polgárai között még jobb kapcsolatot alakítsanak ki, erősítsék és terjesszék az értékeket, valamint a kultúrát. A három résztvevő között több tekintetben - zene, sport, és nyelvtanulás szintjén is évek óta jól működő partneri kapcsolat van. A társ és partner településeknek nyilatkozni kell az Európai Bizottság felé, hogy vállalják részvételi szándékukat, továbbá, hogy a kihirdetést követő 3 évben kötelezik magukat a programban való részvételre, melynek köszönhetően még mélyebb és aktívabb kapcsolatot alakíthatnak ki egymással a városok – tájékoztatta a Lakihegy Rádiót Szabó József polgármester.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink