Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 25. csütörtök Márk napja van.
Országértékelés
Elválasztó
Hírek » Belföld » Országértékelés
Elválasztó

Balog Zoltán, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnökének beszédével kezdődött kedden délután a szervezet budapesti rendezvénye, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök mondja el hagyományos évértékelő beszédét. A társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár arról beszélt, nem várják, hogy új életünk legyen 2012-től, de új kezdeteket mindenképpen várnak. Orbán Viktor tizennegyedik alkalommal tart országértékelést.

A kormányfő beszéde elején a januári Békemenet résztvevőinek mondott köszönetet. Beszélt a vörösiszap-katasztrófáról és az ország jelenlegi gazdasági helyzetéről, az adórendszer változásairól. Azt mondta: a tavalyi volt az első olyan év az uniós csatlakozásunk óta, amikor 3 százalék alatt volt a költségvetési hiány. ennek kapcsán szólt az államadósságról, majd a devizahitelesekről, a végtörlesztésről és az árfolyamkorlátról, a felsőoktatási rendszer változásairól és a diákhitelezésről is beszélt. 10 százalékos társasági nyereségadóról szólt és támogatta a külföldi cégek nagyberuházásainak ösztönzését is. Orbán Viktor beszélt a családok adókedvezményeiről, a nyugdíjasok helyzetéről, a nyugdíjak reálértékének megőrzéséről és arról is, hogy a rezsiköltségek elszabadulásának hogyan szabtak gátat. A kormányfő kiállt az egykulcsos adórendszer mellett. Azt ígérte: az alacsony jövedelműek is érezni fogják a változásokat 2013-tól, amikor kiteljesedik a rendszer. Az új alaptörvényről és az azt ért kritikákról is beszélt, de azt mondta: minden eszközzel megvédik az alkotmányosságot.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink