Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kelenföld - Hosszú napok, rövid éjszakák
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Örömfutást szerveznek
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Örömfutást szerveznek
Elválasztó

Futónap a Kéktó Szabadidőparkban.

 Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere a Lakihegy Rádió reggeli műsorában beszélt arról a programötletről, amely egyrészt rituálisan lezárná a kijárási korlátozásokkal együtt járó korábbi vírushelyzetet, másrészt felavatná a futókör környezetében kiépült térvilágítást. Hozzátette: számos program, így a nagy népszerűségnek örvendő Miklósi Futónap is elmaradt, így pótlólag képzelik el az ahhoz hasonló eseményt, amelynek részleteit a következő hetekben dolgozza ki a városvezetés. Az elképzelés szerint éjjel-nappali, tehát folyamatos futás lenne, betartva a biztonságos távolságot és minden ajánlást.

A polgármester kitért arra is, hogy a Kéktó területén található edzőpark megnyitásával a sportolni vágyó helyiek gyakran élnek. A területen épület a csúszdás kastély játszótér is. A kivitelezés költsége nem éri el az előirányzott 50 millió forintot, így a megmaradt pénzből a játszótér környezete szépülhet meg.

 

Kép forrása: https://www.military.com

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

Ma megrendeli, holnap szállítjuk!!!

A zöldségen és száraz árunk kívül, otthonába szállítjuk a lisztet, a cukorot, a vegyipari termékeket, a fürdőszobai kellékeket vagy a mosószereket. 

Rendelését hétfőtől - szombatig adhatja le.

Bármilyen terméket, ami szükséges a mindennapokhoz!
 

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink