Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 21. kedd Ágnes napja van.
Okos város
Elválasztó
Hírek » Tököl » Okos város
Elválasztó

Lépések az Okos várossá váláshoz.

A Belügyminisztérium március elején szervezett konferenciát Közép-Kelet-Európa országai közötti jó gyakorlatok bemutatására, a hatékony működés és az innovációk megismeréséért. A konferencián Tököl Önkormányzata is képviseltette magát. Az itt szerzett tapasztalatok alapján elmondható, hogy sok jó példa lelhető fel Tökölön is. A város az utóbbi években nagy előrelépéseket tett a fenntarthatóság, azon belül az energiahatékonyság javítása, a működési költségek csökkentése érdekében. Az intézményekben többségében elkészültek az ablakcserék, a külső homlokzat- és födém szigetelések, korszerűsítik a kazánokat, a beltéri világítást és több intézmény esetében használnak megújuló energiát is. Az önkormányzati honlap mellett már a közösségi médiában is információhoz juthatnak a tököliek és folyamatosan bővítik a kényelmesen, elektronikusan intézhető ügyek körét. Csapadékvíz- és belvíz gazdálkodást illetően is nagy változást hoz az idei év. Folyamatban van az Északi városrész problémás területén az elvezető rendszer építése. Jelentős beruházás indul hamarosan a közvilágítás korszerűsítéséhez is. A felszerelésre kerülő LED lámpák alkalmasak lesznek arra, hogy a későbbiekben a fényerő szabályozásával további energiamegtakarítást érjen el a város.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink