Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ed Sheeran - Shape Of You
Naptár ikon
2020. október 27. kedd Szabina napja van.
Oda kell figyelni a látásra
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Oda kell figyelni a látásra
Elválasztó

Kutatások igazolták, hogy a szemüvegviselők jelentős része, nem a megfelelő, az esetek nagyrészében elavult, régi korrekcióval használja a szemüvegét. Ez könnyen fáradékonyságot, fejfájásos panaszokat, általános rossz közérzetet okozhat. Október a látás hónapja és ennek keretében összefogtak a szakemberek, akik ebben az időszakban ingyenes szolgáltatásokat nyújtanak a hozzájuk fordulóknak. Az optikai szaküzletekben a szakértők a látásellenőrzés során ellenőrzik az aktuális látásélességét, és ezt összevetve a viselt szemüveg értékeivel, fontos, és hasznos tanácsokkal látják el az ügyfeleket. A látásellenőrzés során, és annak eredményeképpen javaslatot tesznek a szemorvosok a további szükséges lépésekre, vizsgálatokra, esetleges új szemüvegre, akár kontaktlencsére is. A látásellenőrzésnek mindenképpen része, az ingyenes szemüveg ellenőrzés, a meglévő szemüveg állapotának felmérése, esetleges tisztítása, szükséges beállítások elvégzése. Sárosi Bence az egyik szigetszentmiklósi optika vezetője a Lakihegy Rádiónak nyilatkozva felhívta a figyelmet rá, hogy a szem az elsődleges érzékszervünk, így különös figyelmet érdemel. 

Sárosi Bence hozzátette, hogy az optikai szaküzletekben is sok minden változott meg a járványügyi előírások következtében, de nemcsak a maszkokat kell használni, valamint a távolságot kell tartani, hanem még a kereteket is rendszeresen ferőrlenítik. 

 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink