Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 29. péntek Gedeon napja van.
Nyert a Vidi
Elválasztó
Hírek » Sport » Nyert a Vidi
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A listavezető Videoton nyert a sereghajtó Vasas vendégeként, de az üldöző Ferencváros nem bírt a címvédő Budapest Honvéddal, így az eddigi egyről három pontra nőtt a székesfehérváriak előnye a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 31. fordulójában. A kiesés ellen harcoló csapatok közül nyert a Balmazújváros, a Diósgyőr és a Mezőkövesd is, míg a Haladás pontot szerzett. Az eredmények: Vasas-Videoton 0-3, Puskás Akadémia-Mezőkövesd 1-2, Balmazújváros-Debrecen 4-0, Diósgyőr-Paks 1-0, Haladás-Újpest 1-1, Budapest Honvéd-Ferencváros 1-1.
A horvátok elleni 3-0-s vereséggel kezdett a magyar férfi röplabda-válogatott az Európa Liga ezüst divíziójában szombaton. A magyar válogatott legközelebb szerdán, a Közszolgálati Egyetem sportcsarnokában Albániát fogadja. A csoport negyedik tagja Fehéroroszország.
Az Eintracht Frankfurt - többek között videóbírós góllal - meglepetésre 3-1-re legyőzte a bajnok Bayern Münchent a labdarúgó Német Kupa szombat esti berlini döntőjében. Az Eintrachtnak ez volt fennállása ötödik sikere (1974, 1975, 1981, 1988, 2018). A gárda legutóbb kereken harminc évvel ezelőtt nyert Német Kupát, akkor a Bochum elleni döntő egyetlen gólját, szabadrúgásból Détári Lajos szerezte a 81. percben.
kép: 24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Szigethalmon várja kistestű és nagytestű kutyusokat a Szimona kutyakozmetika teljes körű kozmetikára, és ultrahangos (altatás nélküli) fogkőeltávolításra.

Kutyusok mellett cicák és nyuszik teljes körű kozmetikáját is vállalják.

Cím: 2315 Szigethalom Tompa Mihály u. 1.

Honlap: https://akutyakozmetikus.hu/

Szimona kutyakozmetika...ahol a varázslat születik.

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink