Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 25. csütörtök Márk napja van.
Nőtt a turizmus
Elválasztó
Hírek » Gazdaság » Nőtt a turizmus
Elválasztó

Többen pihennek belföldön. 

Az idei második negyedévben 15 százalékkal nőtt a belföldi turizmus az első negyedévi 8 százalékos bűvülés után. A Szallas.hu portál legfrissebb elemzése szerint a következő negyedévben is kétszámjegyű növekedés várható az előfoglalások alapján. Az újabb rekord mértékű bővüléshez a négynapos húsvét és a pünkösd járult hozzá, a legtöbb vendég Budapestet, Siófokot és Egert választotta - mondta Szigetvári József, a portál ügyvezetője, aki hozzátette: a három napos foglalások esetében tapasztalták a legnagyobb mértékű, 20 százalékos növekedést. Nyáron a legtöbben Siófokon, Hajdúszoboszlón és Gyulán foglaltak szállást. Sokan fizetnek a nyaralásért most is SZÉP-kártyával. A második negyedévben csaknem tíz százalékkal többen fizették pihenésüket SZÉP-kártyával.
kép: oldalasmagazin.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink