Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Diplo & Sidepiece - On my mind (Purple Disco Machine Remix)
Naptár ikon
2020. november 27. péntek Virgil napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 14-15 óráig Retro óra Lakihegy Rádió
Nincs új vezetője a felügyelő bizottságnak
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Nincs új vezetője a felügyelő bizottságnak
Elválasztó

Nincs döntés. 

Egyelőre nem választott új elnököt a szigetszentmiklósi képviselő-testület az Aries Nonprofit Kft. élére. Mint ismeretes a testület eddigi vezetőjének Ladányi Sándornak összeférhetetlenség miatt kellett lemondani a posztról, amelyre több bizottsági ülésen és képviselő-testületi ülésen is keresték már az utódot. A városházán folytatott egyeztetések azonban eddig rendre eredménytelenek maradtak, így egyelőre nincs új vezetője a bizottságnak. Nagy János szigetszentmiklósi polgármester a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy a tulajdonosi bizottságtól személyi javaslat nélkül kapták meg az előterjesztést, így meglátása szerint nem volt miről tárgyalni, ezért vették le a napirendről.

A tulajdonosi bizottság több alkalommal is tárgyalta a kialakult helyzetet, ám döntést nem tudott hozni arról, hogy kit javasoljon bizottsági elnöknek. A grémium ülésén ugyan elhangzott javaslat arra, hogy ki legyen az új elnök, azt a többségi frakció nem támogatta. Vántsa Botond a bizottság elnöke a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy a felvetéseiket nem támogatta a bizottság egy része, ezért nem tudtak jelöltet állítani a posztra.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink