Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 25. csütörtök Márk napja van.
Népszerű a házasság a városban
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Népszerű a házasság a városban
Elválasztó

Zsúfolásig megtelt a szigetszentmiklósi Polgármesteri hivatal házasságkötő terme február 14-én, a „Hűség Napján”. A "Házasság Hete" országos rendezvénysorozat keretében a helyi

keresztény egyházak lelkipásztorai szerveztek interaktív előadást a lakosságnak, mely az együttélés legősibb formájáról szólt. A fiatal és idős házaspárok előbb Szalkay László református lelkész tolmácsolásában hallgathatták meg dr. Kopp Mária, a SOTE Magatartástudományi Intézet tudományos Igazgatóhelyettesének gondolatait. Ezt követően a résztvevők maguk is megoszthatták egymással gondolataikat, a házasság fontosságáról, előnyeiről, illetve arról, hogy mitől válik igazán hosszúéletűvé egy házasság. Az est legmeghatóbb részeként a tavaly gyémántlakodalmukat ünneplő Miskolci Imre és felesége, a szigetszentmiklósi református egyházközség tagjai osztották meg a közönséggel az együtt eltöltött hatvan év örömeit és nehézségeit. Az esemény egyik szervezője, Deák Csaba parochus szerint a legfontosabb, hogy a házasságot választó párok soha nem feledkezzenek meg arról, hogy a férfiak és nők is eltérő szemlélettel rendelkeznek a világ dolgait illetően.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink