Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Heaven Street Seven - Dél-Amerika
Naptár ikon
2020. augusztus 10. hétfő Lörinc napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Mozaik ismétlés Lakihegy Rádió
Népszerű a Battatúra alkalmazás
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Népszerű a Battatúra alkalmazás
Elválasztó

Egyre többen gyalogolnak a városban.

 

 

Fél év alatt újabb 15.000 km-t tettek meg az applikációval a százhalombattai városlakók, akik képletesen már elértek az Egyenlítő feléig, így összesen több mint 20.000 km-t gyalogoltak közösen. Az 1866 teljesített útvonallal majdnem a háromszorosára növelték a januári eredményüket, összesen 1.350.000 kalóriát égettek el az aktív gyaloglók, amely 6500 üveg sörnek, 3090 liter kólának vagy 1765 db pizzának felel meg. A közel 1500 regisztrált felhasználó közül 735 rendszeres túrázó van, ami 250 %-kal több mint a januári aktív felhasználók száma. Már 17 túra közül lehet választani, amelyek teljesítését követően eddig összesen 1.565 kupont osztottak ki. Érdemes engedélyeztetni BattaTúra applikáció push üzeneteit is, mert az alkalmazást érintő változások mellett – a helyi hírekről is azonnali rövid értesítést kaphatnak a felhsználók – írja közleményében Vezér Mihály Százhalombatta polgármestere.(Kép:battanet.hu)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink