Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Dimitri Vegas / Like Mike / KSHMR - Opa
Naptár ikon
2020. szeptember 26. szombat Jusztina napja van.
Nemes célért futhatnak
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Nemes célért futhatnak
Elválasztó

A ritka genetikai betegségben szenvedő Kiss Álmosért és sorstársaiért futhatnak a pénteken kezdődő szigetszentmiklósi rekordfutás résztvevői.

A Rubinstein Taybi Szindrómás 4 éves kisfiú Szigetszentmiklóson él családjával. Kántor Anna, Álmos édesanyja a Lakihegy Rádiónak adott interjújában elmondta, hogy összetett betegségről van szó, amely nem gyógyítható, és Magyarországon kevés szakirodalom foglalkozik ezzel a genetikai rendellenességgel. A család évekkel ezelőtt Finnországból kapta meg a diagnózist az összetett betegségről, amely szervi elváltozások mellett, értelmi és mozgásszervi elmaradottságot is okoz. Kiss Álmos ezek ellenére is életvidám és kiegyensúlyozott gyerek, akit családja önálló mozgásra képes állapotban szeretne tudni. A futáson résztvevők ezt az összefogást erősíthetik, mellyel nemcsak Álmos, hanem sorstársai életét is segíthetik. Kántor Anna hozzátette: megható, hogy egy ilyen összetartásnak lehetnek a részesei.

Kiss Álmost és a hozzá hasonló gyerekeket adományok eljuttatásával lehet támogatni. A számlaszám: 11773425-05544017. Az édesanya azt is elárulta, hogy a távlati céljai között szerepel az is, hogy az összefogás kézzel fogható formát is öltsön egy olyan fejlesztő központ létrehozásával, ahol Álmoshoz hasonló gyerekekkel tudnak foglalkozni. 

 

Kép forrása: Szigetszentmiklós város hivatalos oldala (Facebook)

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az Új-Ház Centrumban szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet…

 Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. Tököl és Szigetcsép között.  
 

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink