Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kensington - War
Naptár ikon
2020. szeptember 21. hétfő Máté napja van.
Nem szavazták meg a polgármester jutalmát
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Nem szavazták meg a polgármester jutalmát
Elválasztó

Szempontrendszert készítenének. 

Éles vita alakult ki a szigetszentmiklósi képviselő-testületi ülésen Nagy János polgármester jutalmazását illetően. A javaslatot Jaksa-Ladányi Emma terjesztette elő, de végül a képviselők nem szavazták meg az előterjesztést. A város vezetői legutóbb 2013-ban vettek fel jutalmat, de akkor is komoly kritikát kaptak ezzel kapcsolatban, mert a javaslatot most beterjesztő alpolgármester egy olyan szempontrendszert szeretett volna, amely alapján meghozhatják a döntést a plusz juttatással kapcsolatban. Az ülés után Vántsa Botond ellenzéki képviselő a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy ilyen összeállítás nem készült azóta sem, igaz jutalmat sem osztottak a képviselők. Vántsa Botond hozzátette, hogy nemcsak a szempontrendszer hiánya miatt nem támogatták az előterjesztést, hanem azért sem, mert gazdaságilag nehéz az idei év. A járványügyi intézkedések miatt nem tudni, hogy milyen bevételek maradnak el, így a képviselő szerint vissza kell fogni a kiadásokat.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink