Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Heincz Gabi/Biga - All Right
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Nem húznak a fogorvosok
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Nem húznak a fogorvosok
Elválasztó

Csak sürgős esetben dolgoznak

Kizárólag sürgősségi ellátást biztosítanak a fogorvosok Dunavarsányban. Ebbe a körbe tartozik a hirtelen fellépő fájdalom, illetve a baleseti sérülés. Ennek oka, hogy a kezelés közben felszabaduló gázok elősegítik a koronavírus terjedését, így a páciensek, szakorvosok és az asszisztensek fokozottan veszélyeztetettek. Amennyiben fogorvoshoz kell fordulnia valakinek, akkor is komoly korlátozásokkal kell szembesülnie, hiszen a rendelőben egyszerre csak egy beteg tartózkodhat és minden kezelés után szigorú fertőtlenítési szabályoknak kell megfelelni. A dunavarsányi fogorvosok ügyeleti rendszerben dolgoznak, csak reggel fél kilenc és tizenkét óra között állnak a betegek rendelkezésére. Felhívták a figyelmet arra, hogy csak telefonos egyeztetés után tudnak beteget fogadni. Kiemelik, hogy ebben az időszakban foghúzásra nincs mód, csak gyógyszeres kezeléssel tudnak a pácienseken segíteni.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink