Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. március 29. vasárnap Gedeon napja van.
Néhány perc az egészségért
Elválasztó
Hírek » Tököl » Néhány perc az egészségért
Elválasztó

Tüdőszűrést tartanak Tökölön.

A szűrővizsgálat 40 év felettieknek évente egy alkalommal továbbra is ingyenes. 40 éves kor alatt, illetve munkahelyi alkalmassági vizsgálathoz a vizsgálat díja 1700 forint, mely a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által országosan elrendelt összeg. A befizetés a szűrőállomáson kapható csekken történik. A 14-18 év közötti gyermekek szűrése ingyenes, de beutaló és szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. Tökölön legközelebb április 18. és május 14. között lesz tüdőszűrés a Művelődési Központ és Könyvtárban. A vizsgálat alkalmas a TBC, illetve sok más tüdőbetegség időben történő felismeréséhez! A részt vesz a szűrésen, mindenképp vigye magával személyi igazolványát, TB kártyáját, illetve (ha van) az előző évi tüdőszűrő igazolást.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink