Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 25. csütörtök Márk napja van.
Negyeddöntőben a magyarok
Elválasztó
Hírek » Sport » Negyeddöntőben a magyarok
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Megnyerte a csoportot és ezzel automatikusan bekerült a negyeddöntőbe a magyar női vízilabda-válogatott a vizes világbajnokság csütörtöki napján. A magyar csapat tegnap este Hollandiával csapott össze és kemény küzdelmet hozott a találkozó. Bujka Barbara a meccs után azt mondta, pankráció volt a medencében. A magyar lányokat nem lehetett megállítani és 10:8-ra nyerték a találkozót. 
 
A férfiak mezőnyében simán továbbjutott Spanyolország. A dél-afrikai válogatott ellen arattak 16:4-es győzelmet a csoportkör zárófordulójában. Ma este pedig 8 óra 10 perctől a magyar férfi válogatottnak lehet szurkolni. A mieink a franciák ellen szállnak vízbe. 
 
Nem sokkal a rajt előtt lemondta a szereplést a nők 25 kilométeres számában Angela Maurer. A német világbajnok hosszútávúszónak egész éjjel gyomorfájdalmai voltak, így nem tudott elindulni a mai versenyen. A világ- és Európa-bajnok úszó eddigi pályafutása alatt már 20 érmet szerzett a világversenyeken. 
 
Kínai versenyző nyert a férfiak 3 méteres műugró számában a vizes világbajnokságon. Hszie Sze-ji a mostani arany előtt szombaton egyszer már felállhatot a dobogóra, akkor 3 méteres szinkronműugrásban ezüstöt szerzett. 
 
Kína nyerte meg a műúszók szabadkombinációjának selejtezőjét. A 16 csapatos mezőnyből a legjobb 12 jutott be a döntőbe. A második helyen az ukránok, a harmadikon a japánok kvalifikálták magukat a szombati fináléba.
 
Továbbra is Kína vezeti a vizes vb éremtáblázatát, de az aranyak számát tekintve fej-fej mellett haladnak az oroszokkal. Mindkét nemzet 6 aranyérmet nyert eddig. A harmadik helyen Franciaország áll. 
 
 
Kép forrása: Vizes vb 2017 - 24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink