Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Családban marad! Lakihegy Rádió
Napirenden a közlekedés
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Napirenden a közlekedés
Elválasztó

Újabb egyeztetést tartottak a közlekedés-fejlesztési beruházásokról. 

A többi között az illetékes minisztérium, a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt., a Magyar Közút és a beruházásokat végző cégek képviselőit hívta egyeztetésre Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere és Bóna Zoltán, a térség országgyűlési képviselője. Az útfejlesztések miatt tapasztalható közlekedési nehézségek megoldására már korábban is tartottak ilyen találkozót. A keddi tanácskozás során szó esett a közösségi közlekedésről is.  A Csepeli úton épülő körforgalom átadásáig, illetve amíg azt a megnövekedett utasforgalom indokolja, a MÁV-HÉV Zrt. a H6-os Ráckevei HÉV vonalán csúcsidőben fenntartja a 12 perces járatsűrűséget. Továbbá a HÉV valamennyi járatán a VOLÁNBUSZ Zrt. által kibocsájtott Szigethalom - Szigetszentmiklós - Budapest viszonylatban megváltott helyközi autóbusz bérleteket változatlanul elfogadják. Az M0 autóút lakihegyi csomópontjánál a jövőben is megmarad a rendőri jelenlét, az irányítást azonban a forgalomhoz igazodó jelzőlámparendszer látja el. Szabó József elmondta: először két hete tartottak egyeztetést. Ezt követően indult el a rendőri kézi forgalomirányítás a közlekedés szempontjából lassabb útszakaszon. 
A polgármester hangsúlyozta, hogy napok kérdése és megnyitják a forgalom előtt a Massányi Károly utat. Erre várhatóan szeptember 17-én, hétfőn reggel kerül sor. A következő lépésként pedig tovább oldhatja a dugót az M0-ás felüljárónál épülő korforgalom elkészülése is.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink