Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Nickelback - How You Remind Me
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Mozgó Mozi
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Mozgó Mozi
Elválasztó

Európai kuriózum érkezik Dunavarsányba.

A sorozatos mozibezárásokat a technológia változása okozta az online filmletöltések terjedése mellett. A 35 milliméteres filmtekercsek vetítésére alkalmas gépek elavultak, a digitális technikához új berendezéseket kellett volna vásárolni, de kistelepüléseken nincs annyi néző, amennyi heti hét napon át a napi háromszori vetítésre elegendő lenne. Így született meg a mozitérképen fehér foltot jelentő környékeket bejáró Mozgó Mozi ötlete: a kultúrmisszióként felfogott magánvállalkozás a kisebb-nagyobb településekre viszi a legújabb filmeket és a népszerű régiket. Az 5 éve indult vándorvetítő kezdetben 22, ma már 81 település áll szerződésben. Ezeken a helyeken a csapat a helyi művelődési házba, bezárt moziterembe vagy vetítésre alkalmas terembe viszi el a 3D-s filmvetítésekre is alkalmas technikát és a háromféle méretű, akár 8×5 méteres mozivásznat is. Sipos Kornél, a Mozgó Mozi Kft. alapító tulajdonosa szerint körülbelül 120-140 olyan település van Magyarországon, ahol volt valaha filmszínház, illetve ahol vélhetőleg van annyi néző, amennyiért érdemes oda menni. November 16-án Dunavarsányra érkezik a Mozgó Mozi. A vetítésekkel kapcsolatban a Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár közösségi oldalán lehet tájékozódni.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Ma megrendeli, holnap szállítjuk!!!

A zöldségen és száraz árunk kívül, otthonába szállítjuk a lisztet, a cukorot, a vegyipari termékeket, a fürdőszobai kellékeket vagy a mosószereket. 

Rendelését hétfőtől - szombatig adhatja le.

Bármilyen terméket, ami szükséges a mindennapokhoz!
 

Állás...

Cím: Bugyi, Alsóráda puszta 2, 2347

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink