Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kowalsky Meg A Vega - Mindenem
Naptár ikon
2020. február 26. szerda Edina napja van.
Mozgással a felnövekvő nemzedékért
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Mozgással a felnövekvő nemzedékért
Elválasztó

Mozgásszervi szűrésen mérik fel az óvodások állapotát.

Az Egészséges Városok Szigetszentmiklósi Közalapítvány kezdeményezésére és finanszírozásában az idén ősszel immár negyedik alkalommal zajlanak az ingyenes játékos mozgásszervi szűrések. Az idei évben is közel 500 gyermek vesz részt a programban a város óvodáiból. Papp István, az alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, hogy a pedagógusok és szülők egyaránt örülnek a lehetőségnek. Az óvodapedagósusok nagyon hasznosnak tartják a szűrést, mivel az intézménybe látogató gyógytornász szakember azonnal válaszol a felvetődő kérdésekre. Segíti a problémák megelőzését, hogy a nevelési év elején történik a vizsgálat, így a korrekcióra több hónap áll rendelkezésre. A szülők tájékoztatásával és megfelelő szakemberhez irányításával, a gyerekek az iskolát már megerősített láb- és hátizomzattal kezdhetik. A tapasztalatok szerint a szűrési eredmények egyre jobbak. Ennek az is oka, hogy az alapítvány gyakorlatokat tartalmazó kiadvánnyal segíti a szülők és óvónők munkáját - tette hozzá Papp István.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink