Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Radics Gigi - Nagy vörös szõnyeg
Naptár ikon
2020. június 03. szerda Klotild napja van.
Mindent látnak
Elválasztó
Hírek » Bulvár » Mindent látnak
Elválasztó

Okosbörtönt tesztel Hongkong. 

A városállam börtöneiben a legmodernebb technológiákat vetik be, hogy a fogvatartottak viselkedését a lehető legnagyobb mértékben tudják monitorozni az őrök. Ez olyan eszközök alkalmazását jelenti, amitől a büntetés-végrehajtási intézmények igaz "okosbörtönökké" válnak. A rabok mindegyike egy okoskarkötőhöz hasonló eszközt kap a csuklójára, ami nemcsak a helyzetükről ad pontos információt, de a pulzusukról is. Néhány börtönben videókamerákat szerelnek fel, amelyek képesek megfigyelni és azonosítani a szokatlan viselkedést, például egy verekedést vagy egy (ön)bántalmazást. Emellett robotokat is bevetnének, amelyek a rabok székletében keresnének majd kábítószert.
kép: kaposvarmost.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink