Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Planetfunk - Chase the sun
Naptár ikon
2020. április 01. szerda Hugó napja van.
Mindent a helyére!
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Mindent a helyére!
Elválasztó

Évek óta működik Szigetszentmiklóson és környékén a szelektív hulladékgyűjtés.

A többség tudja, hogy mibe lehet elhelyezni a szemetet, vannak zsákok és hulladékgyűjtő edények is. Azonban sokakban vetődik fel a kérdés, hogy a szelektív hulladékok közé mit lehet helyezni. A műanyag hulladékoknak több fajtája van, és keveset tudnak belőlük újrahasznosításra tovább adni. A műanyag tekintetében a PET palackokat, illetve az HDPE öblítős flakonokat lehet elhelyezni a zsákban. Mindkettőnek van jelzése: a műanyag flakonon fel van tüntetve, hogy petből készült-e, illetve a gyártók azt is jelzik, ha HDPE műanyagból készült a flakon. Az szelektív anyagokat a rendes hulladékszállítás napján viszi el a cég - előre meghatározott rend szerint. Ekkor kell reggel 7 óráig kihelyezni a szelektív zsákokat is a ház elé. Ezeket külön járatokkal gyűjtik be a cég munkatársai - mondta Skultéti László, az Aries Nonprofit Kft. Környezetgazdálkodási egységvezető-helyettese.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink