Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. április 07. kedd Herman napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Minden helyzetre felkészülnek
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Minden helyzetre felkészülnek
Elválasztó

Figyelik az időjárási körülmények változását.

A szigetszentmiklósi Aries Nonprofit Kft. a városi kezelésű utak hóeltakarításáról és síkosságmentesítéséről gondoskodik. A feladat ellátásával kapcsolatos lakossági észrevételeket, bejelentéseket a szolgáltató 24 órás ügyelete a 06 24 367 166-os telefonszámon fogadja. Az elmúlt napokban tapasztalt ónos szitálásra is felkészült a cég. Ilyen esetben alásózást végeznek a munkatársak - mondta Viola Károlyné, az Aries Környezetgazdálkodási egységvezetője. Hozzátette: az önkormányzattal kötött szerződés szerint különböző kategóriájú útszakaszok vannak a településen, így például a forgalmas, akár busz útvonal elsőbbséget élvez. Ilyen az intézmények környéke is. Az úgynevezett másodrendű utakon a cég csak hókotrást végez, sószórást nem. Összesen öt célgép van járatra tervezve, ebből három nagygép, ami sószóróval és kotróval ellátott. Két kis jármű is bevethető, amelyek kétméteres hótoló lapáttal rendelkeznek - ezek főleg a Buckában, a szűk utcákban tesznek szolgálatot. Viola Károlyné kiemelte, hogy a munkálatokhoz szükséges sómennyiség a Határ úti telephelyen elérhető.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink