Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: SZA/Justin Timberlake - The Other Side
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Minden gyerek kaphat ebédet
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Minden gyerek kaphat ebédet
Elválasztó

Otthoni étkezés ajánlott.

 

Minden szülő igényelhet egyszeri meleg étkezést a korábbi étkezési díjért, illetve kedvezményekkel, akinek százhalombattai bölcsődébe, óvodába vagy iskolába jár a gyereke – tájékoztatott Vezér Mihály polgármester. Az erre vonatkozó igényt a bölcsődében, az oviban, illetve iskolások esetén a Gazdasági Ellátó Intézményben lehet jelezni. Az ebédet saját ételhordóban lehet átvenni hétköznap 12 és 13 óra között az 1. Számú iskola konyháján. Akinek lehetősége van, két ételhordót vigyen, névvel ellátva, hogy a következő napi adagot a portán is át tudja venni. Nagyon fontos, hogy mindenki tiszta és fertőtlenített edényt használjon! A polgármester arra kéri a szülőket, hogy aki teheti, továbbra is otthon oldja meg a gyermekei étkeztetését a személyes találkozások csökkentése és a járvány terjedésének megelőzése érdekében.(Kép: edigital.hu)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink