Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Bon Bon - Music Taxi
Naptár ikon
2020. február 26. szerda Edina napja van.
Mentési gyakorlat
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Mentési gyakorlat
Elválasztó

Jégről mentési gyakorlatot tartottak a tűzoltók a hétvégén Szigetcsépen.

A szigetszentmiklósi hivatásos és a kis-szigeti önkéntes tűzoltók gyakorolhatták a téli mentési formákat az alkalommal - mondta Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A gyakorlatnak aktualitása is van, hiszen a tartós hideg időjárás miatt egyre többen merészkednek a jégre. Az évente megismételt baleset szimulációja lehetőséget ad a tűzoltóknak arra, hogy az elméleti tudásukat a gyakorlatban is alkalmazzák - tette hozzá a szóvivő.
A jégbeszakadásos balesetek különösen veszélyesek, mert a bajbajutott kihűlése perceken belül bekövetkezhet, ugyanakkor a mentést megkísérlő személy is kockázatot vállal a sérült megközelítése során. Csámpai Attila kiemelte, hogy minden évszakban más és más területen szoktak gyakorlatozni a tűzoltók.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink