Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. február 02. csütörtök Karolina napja van.
Menetrendi egyeztetések
Elválasztó
Hírek » Csepel sziget és környéke (CSÖT) » Menetrendi egyeztetések
Elválasztó

A menetrendekről tárgyalnak térségünk polgármesterei a CSÖT rendkívüli ülésén.

A Csepel-sziget és Környéke Többcélú Önkormányzati Társulás május 21-i ülésén a VOLÁNBUSZ Zrt., a MÁV-START Zrt. és a  Budapesti Közlekedési Központ munkatársai egyaránt részt vesznek. A menetrendi egyeztetés célja az önkormányzatok tájékoztatása a tervezett változásokról, valamint az esetleges módosító javaslatok, észrevételek összegyűjtése a közösségi közlekedés színvonalának javításáért. A kistérségi menetrendi egyeztetésen elhangzó önkormányzati igényeket a Személyközlekedési Igazgatóság a szolgáltató társaságokkal közösen vizsgálja majd meg és a menetrendi irányelvek figyelembe vételével  teljesítési javaslatokat dolgoznak ki.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Hazai tulajdonú vállalkozás, összesen közel 50 ingatlanirodával illetve projektirodával áll ügyfelei rendelkezésére, Szigetszentmiklóson is!

Kiegészítő szolgáltatások:

  • Ügyvédi ügyintézés - kedvezményes díjszabással, garanciával.
  • Hiteltanácsadás - a hitelt igénylőknek bank független hiteltanácsadó csoportunk segítségével ingyenesen.
  • Energetikai tanúsítvány - gyors ekészítése ingatlan eladáshoz vagy bérbeadáshoz.
  • Értékbecslés - mert a helyes árazás megóvja attól hogy pénzt, vagy értékes időt veszítsen.

https://ballaingatlan.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink