Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: StarWhores - Do It
Naptár ikon
2021. március 05. péntek Adorján napja van.
Melegétel osztás 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Melegétel osztás 
Elválasztó

Melegétellel segítenek a rászorulóknak.

Gurbán Péter, az ételosztás szervezője a Lakihegy Rádiónak elmondta, újra melegétel osztás lesz Szigetszentmiklóson február 27-én. Hozzátette, ez az alkalom lesz a 15. ételosztás, amit egyházak képviselőivel, a szigetszentmiklósi nagycsaládosok egyesületével és civilek segítségével bonyolítanak le már 7 éve. A szervező elmondta, ahogy eddig minden évben, a legközelebbi eseményen is újra megpróbálják elkészíteni a tejbegrízt. Ha esetleg az édesség nem megfelelően sikerül, a korábban megszokottak alapján gulyáslevesre mindenképpen számíthatnak a rászoruló lakók, tette hozzá Gurbán Péter. A koronavírus helyzethez alkalmazkodva szervezik az eseményt. Gurbán Péter, az ételosztás szervezője elmondta, ahogyan másoknak, nekik is alkalmazkodni kellett a világjárvány miatt előírt rendelkezésekhez. Hozzátette, ebben a helyzetben önkéntes segítők munkájára nincs lehetőség, ellenben a gulyásleves elkészítéséhez szükséges alapanyagokat szívesen fogadják. Korábban is voltak civilek, akik segítették az eseményt, így az anyagi támogatásokért is nagyon hálásak, tette hozzá a szervező.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink