Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. május. 28. hétfõ van, Emil, Csanád napja.


Megvan a bronz

2017, április 20 - 17:44

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden. 

Dobogós a magyar versenyző. A varsói cselgáncs Európa-bajnokságon a 48 kilogrammos kategóriában Csernoviczki Éva bronzérmet szerzett. A bronzmeccsen egy másik ukrán, Marina Cserniak várt Csernoviczki Évára, s ugyan először a magyar versenyzőt intették a bírók, utána egy karfeltolásból vazaarit dobott az Ippon Judo Tatabánya kiválósága, előnyét pedig meg is őrizte a lefújásig.

A Fradi bíroságra viheti az ügyet. A Ferencváros közleményben jelezte, hogy határozottan visszautasítja Per Johansson, a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata edzőjének vádjait, és ha szükséges, akkor akár jogi úton is elégtételt kíván venni. Mint fogalmaztak: Per Johansson több ezer fradistát sértett meg súlyosan és indokolatlanul, amikor fasisztának, nácinak nevezte azokat a magyar szurkolókat, akik mindvégig a sportszerűség keretei között biztatták csapatukat. Ha szükséges, akkor az FTC jogi útra tereli az ügyet, és felhívja az Európai Kézilabda-szövetség figyelmét a svéd szakember viselkedésére. 

Elbúcsúzott a Chelsea csapatkapitánya.  Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság élén álló Chelsea még hétfőn jelentette be honlapján, hogy John Terry az idény végén távozik. A játékos ma nyílt levében köszönt el a többi között támogatóitól és a londoni csapattól.  A 36 éves védő a Chelsea 713 mérkőzése közül csapatkapitányként 578-szor vezette ki a pályára csapatát, ami klubrekordnak számít. 

 

Kép forrása: http://www.nemzetisport.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!