Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 18. csütörtök Andrea napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Családban marad! Lakihegy Rádió
Megújult az épület
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Megújult az épület
Elválasztó

Felszentelték a Szent Miklós Idősek és Mozgáskorlátozottak otthonát Tökölön. 

Mintegy 60 millió forint állami támogatásból újulhatott meg az épület. A többi között szigeteléssel és nyílászárók cseréjével korszerűsítették az idén 21 éves otthont. A munkálatok keretében az intézmény régi kápolnáját is kibővítették. A keddi ünnepi eseményen részt vett Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, aki beszédében az egyházak fontosságát hangsúlyozta. Az ünnepségen beszédet mondott Bóna Zoltán, Szigetszentmiklós és a térség országgyűlési képviselője is. A politikus a  fejlesztés kapcsán elmondta, hogy reménységgel állhatunk a jövő irányába és hálatelt szívvel a múlt irányába. Hozzátette: a fejlesztéssel egy összetartó közösséget segített a kormány. 
A Csepel-szigeten több mint 3800 főre tehető a görög katolikus vallásúak száma. Az otthon a Krétai Szent András alapítvány fenntartásában működik, ám vallástól függetlenül látja el mind az 50 lakóját.  Prodán Gábor, az intézmény vezetője, Csepel, Halásztelek és Tököl parochusa elmondta, hogy az épület volt az első a kilencvenes évek elején, amely megújulhatott az akkor még szovjet laktanya helyén. Ezt a fejlesztést követte az összes többi épület felújítása, amelyek ma már társasházként funkcionálnak. Hozzátette: a mostani korszerűsítés egy nagy előrelépés az otthon életében, hiszen a kápolnába most már minden hívő befér majd. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink