Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Jovanotti - Ciao Mama
Naptár ikon
2020. május 28. csütörtök Emil, Csanád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 14-15 óráig Retro óra Lakihegy Rádió
Megújul a Piac tér
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Megújul a Piac tér
Elválasztó

Megújul Százhalombatta piactere. Egy pályázanak köszönhetően kapacitásbővítést hajtanak végre és komfortosabbá teszik a piacot.

A Piac Téri Egyesület taggyűlésén bemutatták a terveket is. Mintegy százmillió forintl valósulhat meg a beruházás, ebből mintegy 70 millió forintot a Pénzügyminisztérium pályázatán nyertek, harmincmilliót pedig a város önkormányzata áll. A tervek szerint a piactér fedett árusítótere a duplájára bővül, kicserélik a térburkolatot, bővítik az elektromos rendszert, megújul a közvilágíás és a csapadékvíz-elvezető rendszer. Mivel a környéken gondot okoz a parkolás, a beruházás során 20 új parkolóhelyet alakítanak ki a SPAR mögött úgy, hogy az utcát egyirányúsítják. A tervezett beruházással nagyjából duplájára nő a fedett alkalmi elárusító helyek száma, de egyelőre nem tervezik a bérleti díjak emelését. A munka a pályázati támogatás megérkezése után kezdődhet, de még nem tudni, pontosan mikor. A piac a tervek szerint a bővítési munkálatok alatt is zavartalanul üzemel majd.
kép: hirtukor.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink