Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Rihanna - Only Girl
Naptár ikon
2020. szeptember 26. szombat Jusztina napja van.
Megteremtik a maszkhasználat feltételeit
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Megteremtik a maszkhasználat feltételeit
Elválasztó

Minden háztartásba jut egy maszk. 

Az önkormányzati-képviselők koordinálása mellett jut el minden szigetszentmiklósi háztartásba textilmaszk a közeljövőben. A város már korábban is adott maszkokat a lakosoknak, hogy elősegítse a vírus elleni védekezést. Az orrot és szájat eltakaró ruhadarab hordása egyre több helyen kötelező és az Önkormányzat abban kíván segíteni a lakóknak, hogy mindenkinek legyen az otthonában maszkból. Ezek nélkül a városi intézményekbe és az üzletekbe is tilos a belépés, de a tömegközlekedési eszközökön büntetnek is azért, ha valaki nem tesz eleget az erre vonatkozó előírásoknak. Nagy János polgármester, a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy hamarosan eljuttatják a háztartásokba a maszkokat.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink