Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: The Biebers - Sorry
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Megszűnt a csütörtöki égetés
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Megszűnt a csütörtöki égetés
Elválasztó

Új szabályok az égetésben

Tilos a zöldhulladék égetése Halásztelken. Szabó Tibor a város polgármestere visszavonásig felfüggesztette azt a rendeletet, amely a településen szabályozta a kerti hulladék eltüzelését. Eddig erre kizárólag a csütörtöki napokon volt lehetősége a halásztelkieknek, de a város vezetője úgy döntött, hogy a koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzetben ezt megtiltja. A járvány miatt március és április hónapban a Németh Ferenc Sportcentrum előtt található zöldhulladék tároló ürítését a szemétszállítást végző cég felfüggesztette. Mostantól kizárólag az ingatlanok elé, a cég által forgalmazott zsákokba elhelyezett zöldhulladékot viszik el a szemétszállítási napokon. Az Önkormányzat javasolja a helyieknek a komposztálását, illetve a zöldhulladék zsákba helyezés előtti kiszárítását, hogy kevesebb helyet foglaljon el a tárolókban. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink