Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Calvin Harris/RagnBone Man - Giant
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Megerősített járőrszolgálat, bölcsődei ügyelet
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Megerősített járőrszolgálat, bölcsődei ügyelet
Elválasztó

Éjjel-nappal járőrözik a szigetszentmiklósi polgárőrség.

Az önkormányzat operatív csoportja tárgyalt arról is, hogy várják azok jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni önkéntesként a polgárőrökhöz. Az önkormányzat maszkokat, kesztyűket és fertőtlenítőt biztosít. Hétfőtől lehet fordulni az önkormányzathoz telefonos jogi tanácsadásért is, valamint új segély bevezetéséről is tárgyaltak. A Polgármesteri Hivatal vizsgálja, hogy milyen fedezet áll rendelkezésre ahhoz, hogy a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe kerülőket segíteni tudják. A bölcsődéket a közfeladatot ellátó és az élelmezésben dolgozó szülők gyermekei vehetik igénybe a városban, ezért nem zárják be az ügyeletet. A piacok az eddig megszokott módon működhetnek, de a polgármester azt kéri, hogy a piacra látogatók és árusok tartsanak egymástól kellő távolságot és használjanak védőeszközöket. Azok a családok, ahol az iskolás gyermeknek informatikai eszközre van szüksége a távoktatáshoz, a Tankerületnél jelentkezhetnek, de a polgármester azt is kéri hogy akinek van felesleges, de használható eszköze és felajánlaná, az e-mailben a polgarmester@szigetszentmiklos.hu címen jelezze. A Kéktó Szabadidőparkot továbbra sem lehet használni. Emellett változott a tömegközlekedés rendje is. Mától a H6-os HÉV minden nap a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekedik.

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink