Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Megbeszélik
Elválasztó
Hírek » Külföld » Megbeszélik
Elválasztó

Nyílt vitára van szükség az Európai Unió megreformálása érdekében. 

Erről a magyar miniszterelnök beszélt az uniós tagállamok vezetőinek brüsszeli találkozója után. Orbán Viktor úgy fogalmazott: Magyarország Európa-párti, de a kormány kitart azon véleménye mellett, hogy rosszul működik az unió. A kormányfő szerint sikerült megvédeni Magyarország álláspontját az Európai Néppárt brüsszeli csúcstalálkozóján. A Közép-európai Egyetemről azt mondta, hogy annak ügye jogi kérdés és a következő hónapokban Brüsszelben és Budapesten is lesznek tárgyalások. Az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője pedig arra kérte Orbán Viktort, hogy tartsa tiszteletben a pártcsalád egyik fő alapelvét, a tudomány szabadságát. 
Megbeszélik. A kormány teljes mértékben eleget kíván tenni az Európai Bizottság elvárásainak, melyeket a magyar felsőoktatási törvény módosítása kapcsán jeleztek. Erről a Fideszt is soraiban tudó Európai Néppárt szóvivője beszélt Orbán Viktor szavaira hivatkozva. A konzervatív erőket összefogó pártcsaládhoz tartozó állam- és kormányfők találkozója után a politikus hozzátette: a magyar kormánynak egy hónapon belül kell előállnia egy olyan tervvel, melyben azt részletezi, hogy miként kívánja összhangba hozni a vitatott törvényt a brüsszeli testület elvárásaival.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink