Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Milky Chance - Stolen Dance
Naptár ikon
2020. szeptember 26. szombat Jusztina napja van.
Megállás nélkül
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Megállás nélkül
Elválasztó

Túl a felén.

Már több mint egy napja futnak a rekordfutás résztvevői a Kéktó Szabadidőpark 400 méteres futókörén. A péntek délutáni első indulók között volt Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere is, aki az esemény fővédnöke. Mint azt elmondta: a világításfejlesztésen átesett futópálya felavatása lett volna a cél a rendezvény szervezésének elején, aztán jött a 48 órás rekordfutás ötlete, amelyben a Szigetszentmiklósi Futóklub adott segítséget. Ezután jött a nemes cél, amikor az megszületett az a cél, hogy a Szigetszentmiklóson élő, genetikai betegséggel küzdő Kiss Álmost is támogassák a rendezvénnyel. Az esemény ideje alatt egy adománygyűjtő doboz van kihelyezte a Kéktó Szabadidőparkban. A befolyt összeget a gyermek édesanyjának adják majd át - tette hozzá Nagy János.

 

Kép forrása: Szigetszentmiklós város hivatalos oldala (Facebook)

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink