Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Még Gyárfás marad az elnök
Elválasztó
Hírek » Sport » Még Gyárfás marad az elnök
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Január 8-áig még Gyárfás Tamás marad a Magyar Úszószövetség elnöke. A szövetség közleménye szerint ugyanis akkor tartják az elnökválasztást. A tájékoztatás kitért arra, hogy az elnökség rendkívüli ülésén a tagok döntöttek úgy, hogy Gyárfás - szándékaival ellentétben - ne azonnali hatállyal távozzon a szövetség éléről, hanem maradjon a választásig, ezzel biztosítva az ügyvitel zavartalanságát. Gyárfás Tamás még november 30-án jelentette be lemondását miután Hosszú Katinka két héttel korábban nyílt levélben szólította fel erre. Az olimpikon mellé válogatott úszók és edzők is csatlakoztak, követelve a szövetségnél zajló tarthatatlan gondok megoldását. 
Fa Nándor a 11. helyen áll. A nyolcadik Vendée Globe mezőnye jelenleg az Indiai-óceán déli részén, a jégzóna közelében hajózik. Egyedüli magyar versenyzőként Fa Nándor 4350 mérföldes hátránnyal követi a francia elsőt. A több mint 40 ezer kilométeres földkerülő vitorlásversenyt, a világ legnehezebb viadalának tartják. Tíz ország 29 hajósa vágott neki, heten már feladták. A verseny eddig csúcsát a francia Francois Gabart tartja, aki a legutóbbi, 2012/13-as kiírást 78 nap 2 óra 16 perces idővel nyerte meg.
Kassai és a Kasima is történelmet írt- a nemzeti sport online és más nemzetközi sajtó szerint is. A japán Kasima Antlers jutott elsőként a klubvilágbajnokság döntőjébe, miután 3-0-ra megverte a Libertadores-kupa-győztes kolumbiai Atlético Nacionalt. A Japánban zajló tornán a hazai csapat a 33. percben szerezte meg a vezetést, méghozzá történelmi esemény után: Kassai Viktor a video-visszajátszás után ítélt büntetőt, amelyet Doi Soma értékesített.  A találkozó hajrájában aztán Endo Jaszusi és Szuzuki Juma is eredményes volt, így a Kasima 3-0-ra nyert, és első ázsiai csapatként bejutott a klub-vb döntőjébe. A fináléban a Real Madrid-Club América mérkőzés győztese lesz a Kasima ellenfele. 
 
Kép forrása: Blikk

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink