Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. február 23. vasárnap Alfréd napja van.
Márciusban vizsgálnak
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Márciusban vizsgálnak
Elválasztó

Tüdőszűrés lesz Dunavarsányban

Több héten át lesz tüdőszűrés a dunavarsányi Petőfi Művelődési Házban. A vizsgálaton március 17-től vehetnek majd részt a helyiek, hétfőn és csütörtökön a délelőtti, a többi hétköznap pedig a délutáni órákban lesz majd vizsgálat. A felnőttek számára ajánlott szűrés, minden negyven év feletti lakosnak ingyenes, negyven éves kor alatt, illetve a munkahelyi alkalmassági vizsga miatt jelentkezők esetében, az OEP szabályozásnak megfelelően ezerhétszáz forint, amely befizetése a szűrőállomáson kapható csekken lehetséges. A tizennégy-tizennyolc év közötti gyermekek szűrése ingyenes, de beutaló és szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. A törvény által kötelezettek, illetve a tizennyolc évnél idősebb tanulóknak, akiknek az oktatási törvény ezt előírja, a vizsgálat szintén térítésmentes. A vizsgálat alkalmas a TBC illetve sok más tüdőbetegség időben történő felismerésére, a szűrésre személyazonosító igazolványt, TB kártyát és ha van akkor az előző évi tüdőszűrő igazolást kell vinni.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink