Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Clean Bandit - Rather Be
Naptár ikon
2020. augusztus 12. szerda Klára napja van.
Márciusban vizsgálnak
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Márciusban vizsgálnak
Elválasztó

Tüdőszűrés lesz Dunavarsányban

Több héten át lesz tüdőszűrés a dunavarsányi Petőfi Művelődési Házban. A vizsgálaton március 17-től vehetnek majd részt a helyiek, hétfőn és csütörtökön a délelőtti, a többi hétköznap pedig a délutáni órákban lesz majd vizsgálat. A felnőttek számára ajánlott szűrés, minden negyven év feletti lakosnak ingyenes, negyven éves kor alatt, illetve a munkahelyi alkalmassági vizsga miatt jelentkezők esetében, az OEP szabályozásnak megfelelően ezerhétszáz forint, amely befizetése a szűrőállomáson kapható csekken lehetséges. A tizennégy-tizennyolc év közötti gyermekek szűrése ingyenes, de beutaló és szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. A törvény által kötelezettek, illetve a tizennyolc évnél idősebb tanulóknak, akiknek az oktatási törvény ezt előírja, a vizsgálat szintén térítésmentes. A vizsgálat alkalmas a TBC illetve sok más tüdőbetegség időben történő felismerésére, a szűrésre személyazonosító igazolványt, TB kártyát és ha van akkor az előző évi tüdőszűrő igazolást kell vinni.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink