Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Lukas Graham - Mama Said
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Lépésről lépésre
Elválasztó
Hírek » Taksony » Lépésről lépésre
Elválasztó

Biztonságos működés.

A képviselő-testület elfogadta Taksony idei költségvetését. A 2020. évi pénzügyi iránymutatást a valós elképzelések alapján állították össze. Kreisz László polgármester elmondta, hogy a település "fejlesztési kosarában" mindig nevesítik az elképzeléseket. Jelentős részt tesz ki ebből a beruházások és fejlesztések területe. A polgármester megjegyezte, hogy előnyt élveznek a pályázatos beruházások - ilyen a Fő út csapadékvíz-elvezetésének megoldása, amelyet idén tavasszal indítanak; a 48 férőhelyes új bölcsőde építése, melynek kiviteli tervei az idén készülnek el, és kiválasztják a kivitelezőt is. Feladat még a tájház felújítása is, valamint a Fő út kapcsán egy rövidebb kerékpárútszakasz megépítése - tette hozzá.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink